­

4e editie 26 AUGUSTUS 2023

 
 

 

VOOR TRIATLETEN DOOR TRIATLETEN

Ontstaan in 2019 doordat het wegvallen van de Ironman wel een heel groot gat sloeg in het aantal full distance triatlon plekken in Nederland. En ook de Dutch Triple was ineens niet meer mogelijk. Dus met liefde voor de triatlon werd de handschoen door twee triatleten opgepakt om dan zelf de Gelreman te realiseren. 

Samen met een team van triatleten werken we jaarlijks toe naar het Gelreman weekend. In het weekend zelf wordt de triatlon vooral mogelijk gemaakt door de vele vrijwilligers. De Gelreman, voor en door triatleten met als uitgangspunt een dag plezier met triatlon zoals triatlon bedoeld is. 

 

 

FULL DISTANCE TRIATLON

226 KM STRIJDEN TUSSEN DE RIVIEREN

 

 

SWIM 3,8 KM


 
Er wordt 3,8  km in de Rijkerswoerdseplas gezwommen. Deze recreatieplas kent de gehele zomer een goede waterkwaliteit. De 3,8km zwemmen wordt volbracht door twee rondes van 1,9km te zwemmen. 

Bike 180 KM

 
Drie rondes van 60km, strak asfalt op het snelfietspad richting Nijmegen en volop genieten op de dijken. De strijd tussen de rivieren wordt hier aangegaan. 

RUN 42,4 KM

 
Zes ronden hardlopen op misschien wel het mooiste marathon parcours van triatlon Nederland. De marathon loop je door het prachtige natuurgebied van Park Lingezegen en staatsbosbeheer.

Wij kennen het afzien. De pijn, maar ook het plezier. Samen kunnen we meer dan je denkt. We dagen je uit en helpen je door de moeilijke momenten heen om zo jouw persoonlijke doelen te bereiken. Born is de sportvoeding welke beschikbaar is bij de Gelreman.

Meer informatie over Born vind je hier.

PROEFPAKKET bestellen kan hier

 

GELREMAN

226 KM strijden tussen de rivieren

 

­