fbpx

Sanas sportvoeding en supplementen

Bestel Gelreman pakket

Het Vlaamse Sanas wordt steeds bekender in Nederland. Moederbedrijf Vitaphar is al meer dan 30 jaar actief op de markt van krachtsport en duursport. Inmiddels geeft de 2e generatie leiding aan dit familiebedrijf. Vanwege hun wetenschappelijke achtergrond is de voorkeur voor wetenschappelijk onderbouwde producten waarbij de effectiviteit ervan voorop staat snel verklaard.
 

Eigen productiefaciliteit

Het Sanas gamma bestaat uit maar liefst 140 hoogwaardige producten voor sporters en mensen die een gezonde levensstijl nastreven. Productie en productontwikkeling vinden plaats in eigen huis, in Drongen nabij Gent. Uniek, gezien de huidige tendens van outsourcing naar landen buiten Europa. De mensen van Sanas hebben dus het gehele proces in handen, wat extra vertrouwen geeft.

De keus van de professionals

Het Sanas duursportassortiment werd ontwikkeld samen met de artsen en renners van Lotto Soudal. Met deze club heeft SANAS al jaren een hechte samenwerking. Daarnaast wordt o.a. samengewerkt met de top van de Nederlandse Triathlonwereld: het Team4Talent Triathlonteam. Lees hier hoe klanten en profs denken over Sanas!

Effectiviteit voorop

De producten van Sanas onderscheiden zich van de massa. Effectiviteit en een wetenschappelijke benadering staan voorop. De Sanas producten zijn mild voor maag en darmen. Duursporters weten hoe snel zoete of zure producten effect hebben op maag en darmen, met alle problemen van dien....

Waarom zou je voor SANAS kiezen?

 · Ruim 140 producten voor duursport, krachtsport en vitaliteit

 · Effectief en mild voor maag en darmen
 · De keus van internationale sportprofessionals
 · Ontwikkeld samen met atleten door ervaren wetenschappers met eigen R&D en productiefaciliteit
 · Diverse producten zijn batch getest
 · Op www.sanas.nu zijn diverse producten in kleine aantallen te bestellen
Naar de Sanas website