fbpx

Helaas ook geen Gelreman in 2020. Na het bericht van de overheid 21 april 2020 hebben we direct contact opgenomen met de betrokken gemeenten over mogelijk verschuiven naar begin september. Duidelijkheid krijgen is erg lastig omdat gemeenten het landelijk beleid moeten volgen. Wel werd duidelijk dat de wedstrijd corona proof zou moeten worden, met nog steeds een reëel risico dat de vergunning nog op elk moment ingetrokken kon worden.

In eerste instantie hebben we al onze creativiteit erop los gelaten. Maar langzaam kwam ook de realiteit naar boven en de vraag “Is dit nog wel iets wat lijkt op een event zoals we willen dat mensen de Gelreman herinneren"
 
We nemen jullie graag even mee in een aantal aanpassingen. 

  • Geen pasta party
  • Deelnemersinfo en nummer ophalen in tijdslots en dan weer terug naar huis 
  • onduidelijk of verblijfslocaties open zijn
  • klaar maken voor de wedstrijd van deelnemers in tijdsslots en met een paar tegelijk de wisselzone in
  • een rolingstart
  • oproep zo min mogelijk support mee te nemen
  • oproep niet naar de wedstrijd te komen kijken 
  • geen fysiek contact met deelnemers/finishers. 
  • medaille en tshirt in een tasje op afstand uitreiken. 
  • Enz enz enz. 

En toen dachten we.... dit moeten we niet doen😢. 

Wij denken dat dit teveel afbreuk doet aan dat wat het moet zijn. Een bruisende editie van een aantal lange afstands idioten met aanhang en support ondersteunt door een gave groep vrijwilligers die een dag opofferen om te helpen. 

Dus helaas geen editie Gelreman 2020. 

Maar “ho even”. Als jullie nu denken wat erg, willen wij het volgende graag delen. 
Was alles voor niets aan voorbereiding? Nee absoluut niet! We waren iedere keer weer blij dat er iemand gekozen had om zich in te schrijven, we waren dankbaar voor alle samenwerkingspartners die na vorig jaar weer graag mee wilde doen. Dankbaar dat zij na ons besluit meteen weer in de agenda 2021 hebben gezet. 
Sponsoren van de eerste dag. Sanas, Easy Tent, SaniCompany, Eet cafe de Woerd, Volta Energy, Nienhaus, Biemme en Shirtdrukker.nl  

En wat hebben we genoten tijdens al onze ontmoetingen met jullie tijdens de hoodie zomertoer en bij ieder handgeschreven kaartje wat we in een kadopapiertje pakte voor degen die we niet konden bezoeken. 

Wij hopen jullie allemaal te zien op 28-8-2021 want dan gaat de volgende Gelreman plaatsvinden. 

Tot dan!!!!
Zorg goed voor elkaar 
Team Gelreman

De website is geüpdatet en het loopparcours is bij de deelnemer informatie tab terug te vinden. Verder is het fietsparcours aangepast in overleg met de politie en de gemeenten. Dit om het parcours zo veilig mogelijk te maken. Hierdoor maken we een paar km meer in Arnhem en gaan we niet meer door Lent. Dit scheelt in één keer drie rotondes en een druk stukje dijk :-). 

Kijk snel bij de parcours informatie

of download de GPX files Download GPX

 

Gelreman Strava Club

We kregen de vraag van een deelnemer of er ook een strava groep komt. Dat was natuurlijk een super idee dus die groep is inmiddels aangemaakt en deelnemers kunnen zich laten toevoegen aan deze groep zodat de deelnemers elkaar in deze groep kunnen volgen en uitdagen?

Ongeveer een kwart van de deelnemers zit in de Strava groep en traint er al lekker op los. Mooi weer vertaald zich meteen in meer fiets uren bij de meeste deelnemers.

Als je toegevoegd wilt worden kun je via strava een aanvraag doen en dan voegen wij je toe aan de groep. https://www.strava.com/clubs/gelreman

 

Sanas is de sportvoeding sponsor van de Gelreman editie 2019. Hier zijn wij natuurlijk heel blij mee. Sanas heeft voor de Gelreman deelnemers een speciaal actie pakket samen gesteld. Deelnemers hebben de actie code in de mail ontvangen.

Wil je meer weten over Sanas kijk dan eens op hun web site, https://www.sanas.nu Nieuwsgierig hoe onze ambassadeur Evert Scheltinga Sanas sportvoeding bevalt? Lees zijn verhaal en die van Diederik op https://www.sanas.nu/team4talent-triatlonteam/#more-5024

BEN JIJ ERBIJ?!

Op 24 aug 2019. Start de eerste editie van de Gelreman. Vanaf vanavond 21u kun jij je inschrijven voor deze uitdaging op www.gelreman.nl Leg je deelname vast en laat de reis naar de Gelreman beginnen. Wij wensen je veel succes met trainen. 

Liever (nog) niet deelnemen maar ben je er wel graag bij. Meldt je dan aan als vrijwilliger want zonder enthousiaste vrijwilligers geen Gelreman. Wordt jij onderdeel van dit team? schrijf je dan in als vrijwilliger

Klik op Evert om zijn verhaal te bekijken op YouTube

 

We zijn trots om Evert Scheltinga als ambssadeur te hebben. Evert is als inwoner van Arnhem zomers veel te vinden op het parcours van de Gelreman. Evert is ook coach en begeleid triatleten naar hun wedstrijden met training schema's. Speciaal voor de Gelreman deelnemers heeft Evert een actie waarbij als je vier maanden coaching afneemt één maand gratis is. Neem hiervoor contact op met Evert www.evertscheltinga.nl

Achter de schermen

Het team van de Gelreman breidt verder uit
Het realiseren van een triatlon is gaaf om te doen maar achter de schermen moet er veel werk verzet worden. Het parcours veilig maken, een wisselzone inrichten, vrijwilligers enthousiast maken, potentiele deelnemers laten weten dat je er bent, je stichting vorm geven enz enz. En wat zijn we dan blij dat we een zeer ervaren teamlid aan ons team kunnen toevoegen. Ton Bloothoofd

 

Ton Bloothoofd

De meeste mensen in de triatlon wereld zijn hem  wel op een of andere manier tegen het lijf gelopen. Dat kan bijna niet anders want Ton ademt sport en triatlon
 
 

Willeke van der Zand

Triatleet met een missie en dol op uitdagingen. Nieuwste uitdaging het finishen van de Triple Dutch in 2019 om de lange afstand wat meer onder de aandacht te brengen bij de dames.
 
 

Gert-Jan ten Pierick

Triatleet, fotograaf en long distance junkie met o.a. 6x de hele triatlon en 2x de hele West Coast Challenge. Lid van Triathlon Vereniging Arnhem

 Uitschrijven? Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.