­

4e editie 26 AUGUSTUS 2023

Deelnemer informatie hele afstand

Het inschrijfgeld bedraagt 275,- minimum leeftijd is 18 jaar. Legitimeren doe je bij het ophalen van je deelname pakket. De Gelreman is een individuele hele triathlon. De afstand is  3,8km zwemmen, 180km fietsen en 42,2km hardlopen. Totale maximale wedstrijd duur is maximaal 15 uur.

Voor de individuele onderdelen gelden tijdslimieten.

Zwemmen  - 1:45   uur   (twee ronden)

Fietsen       - 6,5 uur  (3 ronden)

Lopen        - 5,5 uur  (6 ronden)

Deelnemer informatie halve afstand

Het inschrijfgeld bedraagt 175,- minimum leeftijd is 18 jaar. Legitimeren doe je bij het ophalen van je deelname pakket. De Gelreman is een individuele halve+ triathlon. afstand is 1,9km zwemmen, 120km fietsen en 21,1km hardlopen. Totale maximale wedstrijd duur is maximaal 8,5 uur.

Voor de individuele onderdelen gelden tijdslimieten.

Zwemmen  - 1:00   uur   (één ronde)

Fietsen       - 4,5 uur  (2 ronden)

Lopen        - 3 uur  (3 ronden)

In overleg met de gemeentes proberen wij het Gelreman parcours zoveel mogelijk verkeersluw te maken of zelfsverkeersvrij. Echter blijven altijd de gewone verkeersregels geldig en dien je daar aan te houden. Je volgt de aanwijzingen van verkeersregelaars altijd op, zij waken over jouw veiligheid.

Wij volgen het NTB/ITU wedstrijd reglement, een korte samenvatting met de belangrijkste regels publiceren wij op een later moment en worden bij deelname ook aan de deelnemer verstrekt.

Afval hoort niet op de grond, we zullen hier streng op controleren tijdens de wedstrijd. Afval neem je dus gewoon weer mee naar de wisselzone of gooi je in de crashzone bij de verzorgingspost. Heel simpel, No Littering!

Annuleringsregels

De Gelreman wordt georganiseerd van uit de Stichting Gelreman. Zoals gebruikelijk bij een stichting zonder winstbelang, wij ontvangen dan ook geen loon. Wel worden gemaakte kosten vergoed. De grootste kostenpost zijn de verkeersregelaars die de veiligheid moeten gaan waarborgen op het parcours. Dergelijke kosten staan los van het aantal deelnemers. Hierdoor kunnen wij niet zomaar al het geld terug storten bij annuleren.

Bij annuleren na 31 maart van het wedstrijd jaar  is geen restitutie meer mogelijk, tot die tijd geldt een restitutie van 225,- voor de hele afstand.

Deelnemers die in overleg met de organisatie voor doorschuiven naar  de volgende editie hebben gekozen en alsnog annuleren geld een restitutie van 150,- tot 31 maart van het jaar van de wedstrijd. Daarna is geen restitutie meer mogelijk.

Startbewijs kan worden overgedragen aan een derde in overleg met de Gelreman organisatie. Hiervoor wordt 25,- euro administratie kosten in rekening gebracht. De persoon die het startbewijs overneemt ontvangt niet ook nog een Gelreman Hoodie, deze kan wel separaat aangeschaft worden voor 27,50.

Omboeken naar andere afstand is tot en met 30 april 2023 mogelijk. Deelnemers ingeschreven op de hele afstand ontvangen een restitutie van 75,- euro. 

Medische assistentie

Er zal medische assistentie aanwezig zijn zolang er deelnemers op het parcours zijn. Wij gaan ervanuit dat je gezond bent en goed getraind als je start aan de Gelreman. 

Aansprakelijkheid

Elke deelnemer tekent voor aanvang van de wedstrijd het Vrijwaring van Aansprakelijkheid formulier.

­